Om Basta-Kreditkorten.se

Basta-Kreditkorten.se hjälper privatpersoner och företagare att jämföra och välja de bästa kreditkorten.

Vi vill förändra kreditkortsmarknaden

Basta-Kreditkorten.se, ("Bästa Kreditkorten"), är en oberoende konsumentvägledningstjänst inom kreditkort. Vi har många branschkollegor som gör samma sak men vi vill ta jämförelsetjänsten till en ny nivå.

Många jämförelseportaler listar kort rakt upp och ner, ofta med bäst betalande kortutgivare överst. Vi anser att det inte är att jämföra. Att jämföra är att låta dig som konsument kunna sortera, filtrera och ställa kort mot varandra. Vårt mål är att tillhandahålla så snabba och effektiva verktyg som möjligt till dig som konsument så att du kan göra dina bästa val.

Vi sammanställer data, du väljer!

Så gör vi

Basta-Kreditkorten.se samlar manuellt och automatiskt in information och villkor från kortutgivare och varje enskilt kreditkort som jämförs och recenseras. Alla villkor och all information kontrolleras självklart manuellt för att säkerställa att informationen på sajten är så aktuell och korrekt som möjligt.

Vissa partners betalar en ersättning till Basta-Kreditkorten.se för förmedlingar, alltså tecknade kreditkort. I de fall då en besökare går till en kreditkortsutgivare via Basta-Kreditkorten.se och tecknar ett kreditkort hos kortutgivaren så erhåller Basta-Kreditkorten.se en provision, förutsatt att kortutgivaren är en partner till Basta-Kreditkorten.se.

Många kreditkort som jämförs är från våra partners som kompenserar oss. Detta kan påverka var och hur produkten visas på en sida, dock inte våra åsikter eller bedömningar.

Vilka är vi?

Basta-Kreditkorten.se drivs av NYOICO AB som består av ett team med ekonomiintresserade nördar, alla med en passion för finansbranschen.

Vi driver ett flertal jämförelsetjänster inom finans och har vi har alla olika spetskompetenser som gör att vi tillsammans skapar lyckade hjälpmedel för konsumenter, låntagare, småsparare och investerare.

Vill du fråga oss något?

Har du en fråga till Basta-Kreditkorten? Skicka ett mejl till [email protected].