Jämför och välj bäst företagskort 2024!

Vi vet att det är en djungel bland alla företagskort och kreditkort för företag. Att välja det företagskortet som är bäst för just ert företag kan vara tidskrävande och omöjligt att jämföra villkor mellan alla kort.

Men lugn, vi listar och jämför företagskort så att ni enklare kan välja det kreditkort som passar bäst till ert företag!

Jämför företagskort

Vad är kreditkort till företag?

Ett kreditkort till företag, eller företagskort som det också kallas, fungerar på liknande sätt som personliga kreditkort men erbjuder funktioner och fördelar som är anpassade till företagens unika krav.

Exempel på egenskaper som kreditkort till företag kan ha är:

  • gör det lättare att hålla reda på företagets utgifter
  • kan hjälpa till med kassaflödeshantering genom att erbjuda en kort kreditperiod
  • belöningsprogram där företaget kan tjäna poäng, rabatter eller cashback på sina köp
  • ofta högre kreditgränser jämfört med personliga kort

Titta själv igenom alla de kreditkort för företag som vi jämför och utforska företagskortens värld!

Dina val är vår första prioritet.

Basta-Kreditkorten.se anser att alla människor och konsumenter skall kunna fatta ekonomiska beslut med tillförsikt och inte göra förhastade beslut. Basta-Kreditkorten.se består av ekonomiintresserade personer med mångårig erfarenhet inom kreditkort. Vi har skapat verktyg som vägleder och hjälper dig att göra de bästa valen av kreditkort. Stolta över att all information och alla bedömningar på sajten är objektiva, enkla och gratis.

En del av kreditkortsutgivarna som listas på webbplatsen är våra partners som kompenserar oss för förmedlade konverteringar. Det kan påverka vilka kort vi listar och recenserar samt var och hur de visas på webbplatsen. Alla bedömningar är dock våra egna, ingen partner kan betala oss för att få positiva omdömen. Läs mer om hur vi arbetar.

Alla företagskort

Sortera kreditkort
Grundvillkor
Kortegenskaper

Jämför 1 företagskort.

Qred VISA

Qred VISA

Max kreditgräns

2 000 000 Kr

Årsavgift

0 kr

Årsränta

1.95 %

Korttyp

VISA

Egenskaper, avgifter och krav

Förmåner och försäkringar

För-/nackdelar

Innehåll reviderad Jan 11, 2024

Skribenter

Per Lindow
  • Per Lindow
  • Per Lindow skriver om kreditkort för Bästa-Kreditkorten.se. Besitter mångårig erfarenhet av arbete inom ekonomi och har granskat kreditkort under många år. Läs mer om Per
  • LinkedIn